יום רביעי, 29 ביוני 2016

רביולי גבינה ותרד ברוטב שמנת ופטריות


משפחה של גרגרנים אנחנו, בכל ערב מתאספים סביב שולחן האוכל עם ארוחה לסיום היום ומשוחחים על היום שהיה.
אמש הארוחה כללה את הרביולי במילי תרד וגבינה מסדרת הפסטה המצוננת של שופרסל.

בכל פעם בה רצינו רביולי בלי לטרוח יותר מידי היינו רוכשים את הרביולי המצונן של מותג גדול. הרביולי הממותג קטן הרבה יותר מאלה של השופרסל וככזה המילוי שבו היה בהתאם לגודלו...

את הרביולי של השופרסל קיבלתי במסגרת קבוצת השופרסטארים. שם החברים בקבוצה מקבלים מוצרים ממותג שופרסל לטעימות, וככאלה החברים בקבוצה לא חוסכים ביקורת כשיש כזו.
הפעם הרביולי נחל הצלחה רבה.

זכרו שתמיד הרוטב מחכה לפסטה !

רוטב פטריות ושנת –
שתי סלסלות ש שמפניון ולפרוס אותם.
שמנת לבישול של שופרסל.
שם שום אחת כתושה
כפית חמאה
מלח עם עשבי תיבול מסדרת "מלח הארץ"

לטגן את הפטריות בחמאה כ 5 דקות, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עד שריח השום מתפשט, להוסיף את השמנת לבישול וכ 6 סיבובים במטחנה של מלח ועשבי תיבול של "מלח הארץ".
להוסיף את הרביולי לעוד דקה ובתאבון


שקית אחת מספיקה  ל 3 מנות מכובדות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה