יום שלישי, 13 בספטמבר 2016

קינוח "תפוח בדבש" עם קרם גבינה






להמיס במחבת כוס סוכר עד שמתקל צבע זהוב - להיזהר שלא ישרף
להוסיף 100 גרם  חמאה
ו חמישה תפוחים חתוכים לקוביות 
להמשיך על אש קטנה עד שיתרכחו.

לקרם  גבינה -
250 גרם גבינה לבנה
שמנת חמוצה אחת
פודינג וניל אחד
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר

להכניס הכל לקערת המיקסר ולהקציף לקרם יציב

כשהתפוחים התקררו למלא את כלי ההגשה האישיים מעליהם את הגבינה ופירורי לוטוס. להכניס למקרר ל 3 שעות

בתיאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה