יום שלישי, 18 באוקטובר 2016

פאי רועים



על פניו נראה שפאי הרועים מצריך הרבה הכנות. בפועל, פשוט מאוד מלא טעם ומספק מנה בשרית ותוספת. המנה כאן מספיקה לארבע מנות גדולות

חצי קילו בשר טחון
2 בצלים גדולים קצוצים
חצי צרור פטרוזילה קצוץ
כשניי או שלושה גבעולים של שמיר קצוץ
2 גזרים מגוררים על פומפיה גסה
רסק עגבניות קטן
1/2 כפית כמון
כפית כורכום
כפית פלפל שחור או סחוק
כפית מלח

5 תפוחי אדמה מבושלים
4 כפות שמן זית
כפית מלח
כפית פלפל שחור

אופן ההכנה -

לטגן את הבצלים במעט שמן. כשהבצלים מזהיבים להוסיף את הגזר, הפיטרוזיליה, השמיר והתבלינים ולהמשיך לטגן כחמש דקות.
להוסיף את הבשר הטחון ולפורר אותו, כשהוא מפורר להוסיף את רסק העגבניות לערבב היטב ולהסיר מהאש.

למעוך את תפוחי האדמה לפירה.

ההרכבה פשוטה ביותר-
לשפוך את תערובת הבשר לתבנית.
מעל את הפירה

לאפות 35 דקות בחום של 200 מעלות.



אני השתמשתי בתבניות של ניקול. אלה עמוקות ולא רחבות מידי ומעולות בגודלן לכמויות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה