יום שלישי, 22 בנובמבר 2016

צ’ורבה קו פרישווארה




צ’ורבה קו פרישווארה, ובעברית – צ’ורבה עם קציצות עוף ואורז
למרק :
שני גזרים גדולים חתוכים לעיגולים קטנים
4 קישואים חתוכים לעיגולים קטנים
ראש סלרי חתוך לקוביות.
להרתיח את הכל כשעה.
לקציצות:
חצי קילו עוף טחון- אפשר כל בשר אחר
2 ביצים,
כפית פלפל שחור
כף מחוקה מרק עוף
כוס חד פעמית- פלסטיק עם אורז לא מבושל
מעט פירורי לחם
לערבב הכל עד שהתערובת לא דלילה מידי לגלגל קציצות וישר למרק
אחרי שמוסיפים את הקציצות להוסיף חצי כוס פלסטיק חד פעמית עם אורז לא מבושל
מיץ משני לימונים-לפי הטעם
חצי חבילת פטרוזיליה שטופה
וחצי מצרור עלי הסלרי שטופים ולהכניס למרק
עכשיו, טעם ? ממש כמו שכל אחד מעדיף – חריף יותר או פחות, מלוח יותר או פחות  ולבשל עד שהאורז מתבשל.
ניתן להוסיף כרובית ותפוחי אדמה או כל ירק אחר לפי הטעם.
בתיאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה