בקיץ האחרון גיליתי את עולם השייקים
ועל זה כתבתי כאן
השייק הוא פיתרון מצוין לכל מי שלא
מוצא מקום לפירות וירות בתפריט היומי. כלומר, לא ממש לא מוצא מקום. אלא לא אוהב
פירות. תתפלאו יש לא מעט כאלה המסתובבים בינינו ואני אחת מהם.
לאחר כמה ימי בהם שתיתי שייקים הבנתי שבחודשי החורף יהייה קשה יותר להשיג
פירות. אז מה בעצם עושים ?
כאן נכנסה לתמונה רשת rebar הרשת התחילה בימים אלה לשווק שלושה מארזים המכילים 400 גרם פירות קפואים
להכנת שייק בבית או פרוזן יוגורט ב-58
הסניפים שלה ברחבי הארץ.
כדי להגיע למרקם מקסימלי בהכנת השייק הכולל כתישה של קוביות קרח
ופירות קפואים כדאי להשתמש בבלנדר חזק , והנינג'ה בלנדר לא מאכזב במקרה הזה.
את הנינג'ה בלנדר ניתן לרכוש באתר של מאמא גורו במחיר הנמוך ביותר
הקיים היום בשוק ממש כאן
סדרת Ready to blend כוללת שלושה בטעמים
שונים: Wild berries, על טהרת פירות יער אדומים, הכולל; תותי
שדה, דומדמניות, אוכמניות ופטל המגיעים הישר ממדינות אירופה הקרות. Tropical mango, פירות
טרופיים במיטבם: מנגו (פרו), אננס (קוסטה ריקה) ונגיעות פסיפלורה. Fresh melon להרכבת שילוב אקזוטי של מזרח ומערב המבוסס על מלון כתום (גואטמלה), אגס (איטליה),
טוויסט של למון גראס ונענע.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה