יום ראשון, 11 בדצמבר 2016

Tarantino - קפיצה קטנה לאיטליה

פרפדלה - מנת הפסטה אותה אהבתי

השף מיכאל גרטופסקי, השף של מסעדת "מיכאל" בלימן ומסעדת צ'יקטי בת"א , נבחר להוביל את המהלך וייצר עבור הרשת את התפריט המחודש של רשת טרנטינו.




הניוקי וכבד עוף מטוגן בחמאה על מצע פולנטה מהמנות המנצחות שבתפריט.

לתפריט נכנסו כ- 40 מנות חדשות, והוא מחולק לפי קטגוריות של: מנות אנטיפסטי, מנות PRIMI, סלטים, מנור על תנור אבן, פסטות, פיצות כולל פיצות להרכבה אישית, ומנות SECONDI (עיקריות). התפריט העסקי של המסעדה עודכן בהתאם.




רשת מסעדות Tarantino (מתחם יס פלנט ראשל"צ, וקניון הסינמול בחיפה), יוצאת במיתוג מחודש. במסגרת המיתוג משיקה הרשת תפריט חדש טעים ומפתיע תחת הסלוגן, Tarantino  Happy Italian Food.


להשקת התפריט החדש והמיתוג החדש הוזמנו בחמישי האחרון עיתונאים ואנשי תקשורת מובילים , לארוחת טעימות . על האירוח הופקדו שרון ששון ואלדר ישי מבעלי המסעדה , שולי ואיציק אדרי בעלי הרשת ואשת יחסי הציבור החיפאית, אורית שחם-וואלך המלווה את הרשת. לאירוע הגיעה גל אופיר מתמודדת מסטר שף הצמחונית, שלא הפסיקה להתפעל מהבישול האיטלקי.




בין אנשי התיקשורת שהגיעו לטעום  ולפרגן ולטעום: רחלי בן גלים, מיכל גילת, יורם מארק רייך, דינה רפאל, שיר פרסקו, חגית הורנשטיין, זליג אהרונוביץ, שרה איקו, אברהם ציבין, יפה גביש, צילה לייפר, איילת קרביצקי ועוד.


עוד במסגרת המיתוג, הוחלף הלוגו של המסעדות והמסעדות החלו בתהליך של מתיחת פנים במקום.
Tarantino קניון הסינמול (לשעבר לב המפרץ), שד' ההסתדרות 55, חיפה.

שולי אדרי, גל אופיר ואורית שחם-וואלך.


צילום אנשים: שרה איקו


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה