יום חמישי, 5 בינואר 2017

מאפה פילו עם גבינה



בערוץ האוכל יש  לא מעט שפים וטבחים שאני פשוט ניהנית לצצפות בהם ובתוצרת שלהם. ביניהם נימצאת נייג'לה לוסון. הקסם של נייג'לה הוא הפשטות. רקיחת מתכונים ממוצרים שזמינים בכל בית.
את  המאפה הזה יצרה ממוצרים שלכאורה אין שום קשר ביניהם  ואם יש אז החיבור ביניהם הזוי.

אז הינה המתכון, מוזר וטעים בטירוף

מצרכים –
עלי פילו
שמן קנולה או חמאה – לפי הטעם (אני השתמשתי בשמן)
קובית גבינת פטה כבשים 5%
צימוקים
4 כפות דבש

ההכנה –
למרוח על 4 עלי פילו שמן ולסדר אותם בתבנית אחד על גבי השני
לפורר על עלי הפילו את גבינת הפטה לפזר על הגבינה את הדבש וצימוקים לפי הטעם
עכשיו מגיע החלק הנחמד –
לקחת עלי פילו לקמט אותם ולהניח על הגבינה – כך עד שהכל מתכסה ולמרוח עליהם שמן

רוטב רויאל –
4 ביצים
שמנת מתוקה
לערבב את הביצים והשמנת המתוקה לבלילה אחידה
לשפוך בין העלים המקומטים

לאפות בחום של 200 מעלות כ 20 דקות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה