כיסים של בצק פריך במילוי פרג – זה טעים ממכר.
אני ידועה כחובבת החיים
הקלים במטבח וככזאת תמיד מחפשת קיצורי דרך. הפעם הבצק הפריך של מעדנות היה
קיצור הדרך.
כל הסוד של אזני המן הוא
המילוי שהופך אותם לאנינים וממכרים.
פרג למילוי –
200 גרם פרג טחון טרי
80 גרם חמאה
כוס חלב
3/4 כוס סוכר
שקית אחת של סוכר וניל.
אופן ההכנה –
להרתיח את החומרים מלבד הפרג.
כשהכל רותח להוסיף את הפרג לבשל ולערבב עד
שמתקבלת עיסה סמיכה דמוית דייסה.
לקרר.
על משטח העבודה לפרס את הבצק ולקרוץ
עיגולים
להניח בכל עיגול כפית מהפרג
ולסגור בצורת משולש.
זה הסיפור כולו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה