יום חמישי, 30 במרץ 2017

קלחוני תירס

לא מעט שנים שהמקפיא שלי מלא בשקיות של סנפרוסט. כל הירקות בכל הגדלים ומכל הסוגים.
אז מה עושים כשממש מתחשק משהו והוא לא בעונה אבל ממש מתעוררים החשקים ?
פותחים את המקפיא ומוציאים !

החידוש של סנפרוסט הפעם הם קלחוני תירס מתוקים במיוחד במתיקות טבעית ו 30% פחות קלוריות.

איך אצלנו מעדיפים לאכול את קלחוני התירס ? ככה -

לבשל את התירס 5 דקות במיקרוגל בכלי מלא מים

לעטוף אותם בניפרד עם מעט חמאה ולחמם עוד 5 דקות בתנור חם מאוד.

זהו !

פשוט וטעים.

בתיאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה