4 מוצרים
5 דקות עבודה
20 דקות אפיה
פאי שוקולד אחד מטריף !!
בצק פריך מתוק חמאה של מעדנות.
לפרוס אותו ולצפות תבנית פאי. לחורר עם מזלג ולאפות אפיה עיוורת 5 דקות 160 מעלות.
מלית -
שמנת מתוקה אחת
200 גרם שוקולד מריר
כף סוכר
4 חלמונים.
להמיס את השוקולד (אפשר במיקרו בפולסים)
להוסיף את השמנת המתוקה ולערבב לעיסה חלקה
להקציף את החלמונים עם הסוכר לקצף בהיר כ 2 דקות, להוסיף תוך כדי הקצפה את השוקולד.
לשפוך על הבצק ולאפות עוד 20 דקות בחום של 170 מעלות.
*המתכון למלית השוקולד נלקח מוואלה
5 דקות עבודה
20 דקות אפיה
פאי שוקולד אחד מטריף !!
בצק פריך מתוק חמאה של מעדנות.
לפרוס אותו ולצפות תבנית פאי. לחורר עם מזלג ולאפות אפיה עיוורת 5 דקות 160 מעלות.
מלית -
שמנת מתוקה אחת
200 גרם שוקולד מריר
כף סוכר
4 חלמונים.
להמיס את השוקולד (אפשר במיקרו בפולסים)
להוסיף את השמנת המתוקה ולערבב לעיסה חלקה
להקציף את החלמונים עם הסוכר לקצף בהיר כ 2 דקות, להוסיף תוך כדי הקצפה את השוקולד.
לשפוך על הבצק ולאפות עוד 20 דקות בחום של 170 מעלות.
*המתכון למלית השוקולד נלקח מוואלה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה