עם סופגניות אני נוטה לא להסתבך בעיקר כשהמתכון הוא של רולדין ונמצא ברשת.
אז את הסופגניות בבית אנחנו מכינים מאותו מתכון אבל מוסיפים לו 2 כפות ברנדי – יש שיאמרו שהברנדי מונע ספיגה היסטרית של שמן בזמן הטיגון. מה שבטוח זה, שאם זה לא מזיק זה טוב.
התחנות הגדולות של א"י הוציאו לכבוד החנוכה קילו קמח באריזה מיוחדת בעיצוב רטרו מקסים לחנוכה המלווה בקופסאת פח לאיחסון.
על הקמח תוכלו למצוא מתכון למיני דונאטס אפויים.
להשיג ברשתות ומשלוח לבית הלקוח בטלפון - 04-8672137
אצלנו הקטנה החליטה לטגן את הסופגניות עם המילוי והמילוי הפעם הן עוגיות האוריאו האלמותיות.
על הקמח תוכלו למצוא מתכון למיני דונאטס אפויים.
להשיג ברשתות ומשלוח לבית הלקוח בטלפון - 04-8672137
אצלנו הקטנה החליטה לטגן את הסופגניות עם המילוי והמילוי הפעם הן עוגיות האוריאו האלמותיות.
להלן ההסבר המצולם –
מתכון של רולדין
1/2 ק"ג קמח חיטה לבן של התחנות הגדולות של א"י
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1/2 חבילת מרגרינה בטעם חמאה (רכה)
1 כפית מחוקה מלח
1 גרדה מלימון אחד
כף שמרים יבשים
מים או חלב כ- 200 סמ"ק (ניתן להוסיף בהתאם לצורך)
מים או חלב כ- 200 סמ"ק (ניתן להוסיף בהתאם לצורך)
2 כפות ברנדי
אופן ההכנה -
מערבבים את כל החומרים במיקסר מלבד השמרים והחלב. מוסיפים את החלב, כמעט את כל הכמות, וממשיכים לערבל במהירות איטית.
ברגע שנוצר בצק, מגבירים את מהירות הלישה. מוסיפים שמרים ולשים כ- 5 דקות.
מכסים ונותנים לתפוח.
מניחים במרכז עוגית אוריאו
סוגרים אותו ומניחים לתפיחה נוספת של חצי שעה בערך
לטגן וליהנות מכל ביס
הסופגניות של רולדין נהדרות ולא היה לי מושג שהמתכון זמין ברשת. שלך נראות נפלא ועשו לי חשק לנסות להכין כמה בעצמי((:
השבמחק