החורף כבר כאן ועם צניחת הטמפרטורות עולה הרצון לאוכל חם ומשביע.
תבשיל שיעועית אפויה חם ומהביל הוגש אתמול בערב אצלנו סיר הקרמיקה
החדש של נעמן.
2 כוסות שיעועית יבשה בצל גדול קצוץ
5 שיני שום כתושות
כפית מלח
חצי כפית פפריקה אדומה חריפה
2 כפות פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
4 עגבניות בשלות מקולפות חתוכות
3 כוסות מים רתוחים
1/4 כוס שמן זית או קנולה
1/4 כוס שמן זית או קנולה
אופן ההכנה -
להשרות את השיעועית לילה/6שעות, לבשל אותה כשעה ולהעביר לסיר הקרמיקה.
באותו סיר בו בושלה השיעועית להמשיך
להניח על הכיריים ולייבש את המים, להוסיף את השמן הבצל והשום ולטגן
מעט עד שמתפשט בבית ריח משגע.
להוסיף את התבלינים והעגבניות ולבשל כחצי שעה עד שהגבניות מתרככות
מעט ואז להוסיף את הרוטב לשיעועית בסיר הקרמיקה.
להוסיף עוד 4 כוסות מים רתוחים, לערבב ולהכניס לתנור ל 5 שעות לחום
של 150 מעלות.
*אין להניח את הסיר הזה על הכיריים*
נעמן מציעה סדרת קרמיקה "גרניט"
חדשה ומנקדת הכוללת מבחר כלים ואביזרים לבישול שיחממו את ימי החורף: קסרול קרמיקה stoneware לבישול
קדירה בתנור, ומגוון כלים להגשה אישית קערות (בולים) למרק. את הכלים שבסדרה
העשויים מחומר עבה במיוחד ומאופיינים ביכולת לאגור חום לבישול אחיד ואיכותי ניתן להשיג
ב 4 צבעים אופנתיים: צהוב, תכלת וורוד עתיק. במבצע של 50% הנחה בכל חנויות הרשת.
צילום: שירה רז
הסדרה מתאימה לשימוש בתנור, במיקרוגל ובמדיח, להלן כמה דוגמאות:
·
קסרול 4 ליטר גרניט צבעוני +מכסה במחיר 79.95 ₪
·
כלי להגשה אישית אובלי + מכסה במחיר 22.45 ₪
·
כלי להגשה אישית + ידית 9.95
₪
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה