תכינו על השייש :
מחבת ושני סירים
במחבת שימו 2 כפות שמן ובצל גדול מאוד גדול פרוס דק ובלי לבזבז זמן כבר שימו על הגז וטגנו אותו.
בסיר אחד שימו 2 כוסות כוסמת שטופה כפית ממלח ופלפל ו 3 כוסות מים והביאו לרתיחה. רתח ? שימו אש נמוכה ובשלו כ 1/4 שעה, ערבבו מיד פעם בידקו אם היא הרככה- לא התרככה וצריך להוסיף מים ? הוסיפו בכל פעם כ 1/4 כוס עד שהכוסמת מתרככת.
סיר נוסף הרתיחו מים ובשלו אריזה קטנה של איטריות רחבות ובשלו לפני ההוראות ולסנן.
הכל מוכן ? זה הזמן להרכיב אתת המנה. פשוט מאוד שימו את כל הבצל המטוגן בסר הכוסמת וערבבו היטב ואז הוסיפו את האיטריות.
זההו. זו התורה כולה וטעים !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה