מסעדת ה-Black , בגרנד
קניון בחיפה, השיקה בחמישי האחרון לאנשי תקשורת את מנות החורף
שלה.
צילום: ראובן כהן
על האירוח הופקדו שלומי
פורמן, יואב כהן וגיא רביד, מבעלי המסעדה ואשת יחסי הציבור אורית שחם-וואלך המלווה
את המסעדה בשנים האחרונות.
כמה כבר אפשר להגזים אתם
שואלים ?
במוחו הקודח של צחי
בוקששתר מבעלי הרשת להגזמה אין סוף ולעיתים גם השמים אינם הגבול.
את המוגזמים של ה
"הבלאק" השיקו למעלה משנה וזו הייתה חגיגה לעיניים ותאווה בצלחת.
המוגזם הפעם הוא מגדל של
המבורגר המגיע עם קורנביף חם, 3 מנות גאודה, בצל מקורמל, חמאת בוטנים ושלושה
המבורגרים כשכל אחד שוקל 220 גרם, כל החטא הטעים הזה מגיע עם צ'יפס וצ'יפס בטטה
בטעם מיוחד.
לפני שההמבורגר המוגזם הגיע לשולחן התחלנו במנת פתיחה מנצחת של "הבלאק" - כרובית מטוגנת. על הכרובית מטוגנת ממש לא ממליצה לכם לוותר. זו מנת פתיחה שהיא חובה.
החגיגה הזו בצלחת משאירה
טעם של עוד וכמה שנדמה שהקיבה התמלאה כך מצליחים למצוא בה מקום לעוד.
אם ההמבורגר מוגזם גם
הקינוח צריך להגיע בהגזמה וכך נראה המילקשייק המוגזם, מלא בכל טוב מארץ הממתקים.
את כל ההגזמה הזאת התחלנו
במרק עדשים מהטובים שאכלתי. אני באופן אישי אןוהבת מרק בכל מקם ובכל מזג אוויר.
המרק מומלץ בהחלט.
מלבד המילקשייק הוגשו עוד
קינוחים והקינוחים מדברים בעד עצמם, ממש לא הצלחתי לבחור את המועדף עלי.
כל הקינוחים מומלצים. אני
אהבתי.
מבין התקשורתנים הרבים
שהגיעו לפרגן: אודיה שווץ, טלי ליבמן, יורם מארק רייך, דינה רפאל, חגית
הורנשטיין, בועז כהן, שיר פרסקו, אלירן טל, דורון שפר, עדנה יורם ושיר כרפיס, ורד
לוי, רותם כבסה, ליאור מרום, רונית קיטאי, זליג אהרונוביץ, ניר אהרוני, שרה איקו,
אברהם ציבין, שמעון בן עמי, איילת קרביצקי, הבלוגריות: צילה לייפר, יפה גביש, לירן ברזילי,
רוני רוזנצוויג ועוד.
צילום - שרה אקו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה