יום שבת, 15 באפריל 2017

מלך המוחמצים של רומניה – אבטיח !


חצי צרור שמיר
ראש שום שטוף ופרוס בלי לקלוף
פלפל חריף – לפי העם לא חובה
ארבעה גבעולים של סלרי על עליהם
מלח
מים
-
את האבטיח חותכים כמו שנוח ללכם (אין חוקים)
מניחים שכבה של אבטיח בצנצנת עליו מפזרים שום וגבעלי סלרי וכך ממשיכים הלאה שכבות שכבות.
מעל הכל מניחים את צרור השמיר.
נא להקפיד עכשיו עם הכמויות !
על כל ליטר מים שמוסיפים לצנצנת להכניס כף אחת של מלח !!!
לאטום ולהניח במקום חם ומוצל. אנחנו מניחים בחסן בחצר.
מידי יום להפוך את הצנצנת בידי לפחות פעמיים “לנער”
אחרי יומיים לפתוח ולטעום את המיים. יתכן שיהייה צורך להוסיף מלח. תלוי בטעמכם בלבד.
האבטיח מגיע למצב הרצויי בין 7-10 ימים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה