יום רביעי, 17 במאי 2017

אלסקה

אז מה מכינים כדי להרשים את האורחים ?
אלסקה !
נשמע מפחיד ? ממש בקטנה
יאלה, מתחילים ?
לפני הכל מקציפים שני חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב עם צבע פנינה.

על צלחת מניחים שלושה כדורי גלידה. 

מצפים היטב עם החלבונים המוקצפים בעזרת שקית זילוף את כדורי הגידה  מכל הכיוונים
עם ברנר להשחים את הקצף. לא לדאוג ! אם ציפיתם היטב את הגלידה היא לא תימס מהחום
ומקשטים ברוטב חמוציות וכמה חמוציות שלמות

רוטב חמוציות -
בבלנדר לטחון חצי כוס סוכר עד אבקה.
להוסיף חצי אריזת חמוציות קפואות ו 1/3 וס מים ולערבל עד שיווצר רוטב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה