מה צריך כדי לאפות עוגת גבינה מוצלחת וטעימה ?
אין צורך במיני מארזים מיוחדים, או לטרוח יותר מידי !
העוגה הזו מצריכה רק 5 דקות עבודה ולעקוב אחרי ההוראות
אז מה צריך ?
6 ביצים
כוס סוכר או כוס וחצי לאוהבי גבינה מתוקה יותר.
פודינג וניל אחד.
3 כפות קורנפלור.
1 שמנת חמוצה.
1 כף קמח
750 גרם בינה לבנה 5%
1/2 צנצנת ממרח לוטוס
חצי שרוול פתי בר בטעם שוקולד.
אופן ההכנה -
להפריד את הביצים
בעזרת המיקסר להקציף את החלבונים והסוכר לקצף יציב אך לא נוקשה.
בקערה נפרדת לערבב -
חלמונים, שמנת חמוצה, 750 גרם גבינה לבנה 5%. פודינג וניל, קורנפלור, קמח.
לקפל לתוך בלילת הגבינה את הקצף בהדרגה ובסבלנות.
הכל מוכן ?
לחמם תנור ל 160 מעלות.
לשמן את התבנית בעיקר בדפנות.
לסדר את הפתי בר - אין צורך לפורר ולערבב עם חמאה. זה מיותר !
לשפוך את הבלילה ולאפות כשעה וחצי עד שהעוגה לא רוטטת כשמזיזים את התבנית.
להשאיר את העוגת להתקרר בתנור כשעה וחצי.
לחמם במיקרו חצי צנצנת ממרח לוטוס, לשפוך על העוגה שהתקררה בתנור.
בתיאבון :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה