חגיגות יום הולדת הן תמיד סיבה למסיבה, והמסיבה גדולה הרבה יותר כשמעורב בה אלכוהול.
חנות השיכר "נתיב היין" חגגה יום הולדת 3 עם אנשי תקשורת ארציים ומחיפה והסביבה וכל זאת כדי להאזין להרצאה של היינן, תומר לוי, מבעלי יקב יפו, לטעום מהיינות ולאכול מאוכל הידוע של השף, אביעד פורמן, מעבלי "פורמנס".
בהרצאה - לצד המילים בהן היינן, תומר לוי, סיפר על תהליך ייצור היינות ב "יקב יפו" נפתחו 8 בקבוקי יין משובחים ובכל פעם בה תומר הסביר ע תהליך ייצור היין המסוים ניתן היה לשתות, להריח ולראות את ההשתקפות של היין.
לגימות היין הצליחו להשרות במקום אווירה נעימה ושמחה.
המארחים בנתיב היין - יבואני "ניצן מותגי מזון" ובעלי "נתיב היין" , אבי ברק ואבי ביטון ואנטולי מודוכנוב, מנהל החנות.
על האירוח הופקדה אשת היח"צ החיפאית, אורית שחם-וולך.
הגיעו לטעום, לחגוג ולהתכבד בשי - בועז כהן, חגית הורנשטיין, יורם מארק-רייך, דינה רפאל, שרה איקו, צילה לייפר,אברהם ציבין, רונית קיטאי, עדנה כרפיס, אורלי אנאסי, איילת קרביצקי, שמעון בן עמי,אודיה שוורץ, טלי ליבמן.
תומר לוי ואבי ברק מבעלי ניצן מותגי מזון
נתיב היין נמצאת בטירת הכרמל, רחוב מוצקין 13
צילום- שרה איקו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה